Wiedza i spożycie probiotyków i żywności fermentowanej przez osoby chore na zespół jelita drażliwego (IBS) w świetle przeprowadzonych badań ankietowych. (Knowledge and consumption of probiotics and food fermented by people suffering from irritable bowel syndrome (IBS) in the light of the survey research.)
Opis bibliograficzny
Wiedza i spożycie probiotyków i żywności fermentowanej przez osoby chore na zespół jelita drażliwego (IBS) w świetle przeprowadzonych badań ankietowych. (Knowledge and consumption of probiotics and food fermented by people suffering from irritable bowel syndrome (IBS) in the light of the survey research.). [AUT.] MONIKA PYTKA, URSZULA SZEPTUCH, AGNIESZKA MALIK, KATARZYNA PIASECKA. W: Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska [online]. Red. Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 7-16, bibliogr. poz. 22, sum, [przeglądany 16 listopada 2022]. Dostępny w: https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/DDCACAD6-C73B-464D-5BF7-9C06237EBF29, 978-83-67104-49-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska [online]. Red. Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk, s. 7-16, bibliogr. poz. 22, sum.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67104-49-4
BPP ID: (29, 95912) wydawnictwo zwarte #95912
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 listopada 2022 08:34 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2023 09:56 |