Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Wiedza i spożycie probiotyków i żywności fermentowanej przez osoby chore na zespół jelita drażliwego (IBS) w świetle przeprowadzonych badań ankietowych. (Knowledge and consumption of probiotics and food fermented by people suffering from irritable bowel syndrome (IBS) in the light of the survey research.)

Opis bibliograficzny

Wiedza i spożycie probiotyków i żywności fermentowanej przez osoby chore na zespół jelita drażliwego (IBS) w świetle przeprowadzonych badań ankietowych. (Knowledge and consumption of probiotics and food fermented by people suffering from irritable bowel syndrome (IBS) in the light of the survey research.). [AUT.] MONIKA PYTKA, URSZULA SZEPTUCH, AGNIESZKA MALIK, KATARZYNA PIASECKA. W: Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska [online]. Red. Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk Lublin 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 7-16, bibliogr. poz. 22, sum, [przeglądany 16 listopada 2022]. Dostępny w: https://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/DDCACAD6-C73B-464D-5BF7-9C06237EBF29, 978-83-67104-49-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie w ochronie zdrowia i środowiska [online]. Red. Joanna Jędrzejewska, Kinga Kalbarczyk, s. 7-16, bibliogr. poz. 22, sum.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2022
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67104-49-4
BPP ID: (29, 95912) wydawnictwo zwarte #95912

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2022 08:34
Ostatnia aktualizacja:19 lipca 2023 09:56

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się