Innowacje na rynku żywności - Napoje sproszkowane na bazie warzyw i owoców jako spożywcze produkty funkcjonalne. (Innovations on the food market - Powdered drinks based on vegetables and fruits as functional food products.)
Opis bibliograficzny
Innowacje na rynku żywności - Napoje sproszkowane na bazie warzyw i owoców jako spożywcze produkty funkcjonalne. (Innovations on the food market - Powdered drinks based on vegetables and fruits as functional food products.). [AUT. KORESP.] JUSTYNA BOCHNAK-NIEDŹWIECKA, [AUT.] KATARZYNA BANACH, PAULINA JEDUT, KATARZYNA ŁUPINA, MICHAŁ ŚWIECA. W: Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 7-11, bibliogr, [przeglądany 29 października 2021]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Wrzesien-2020,2481.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66743-11-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 7-11, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Wrzesien-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-11-3.
e-ISBN: 978-83-66743-10-6.
BPP ID: (29, 94284) wydawnictwo zwarte #94284
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 października 2021 10:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2024 16:02 |