Prozdrowotne właściwości alantoiny. (Pro - health properties of allantoin.)
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne właściwości alantoiny. (Pro - health properties of allantoin.). [AUT.] PAULINA TERLECKA, KAROL TERLECKI. W: Problemy i wyzwania współczesnego rolnictwa oraz ochrony środowiska T. 1 [online]. Pod red. Marka Babicza Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 92-98, bibliogr. poz. 46, [przeglądany 23 września 2020]. Dostępny w: https://wydawnictwo.up.lublin.pl/e-ksiazka. DOI: 10.24326/mon.2020.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Problemy i wyzwania współczesnego rolnictwa oraz ochrony środowiska T. 1 [online]. Pod red. Marka Babicza, s. 92-98, bibliogr. poz. 46.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6130a9e02467f060b01833e3
DOI
10.24326/mon.2020.6
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/e-ksia…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-327-6.
BPP ID: (29, 92278) wydawnictwo zwarte #92278
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 września 2020 19:01 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:59 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Terlecki Karol, dr n. med. i n. o zdr. | nauki medyczne | 14,1421 | 0,7071 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki medyczne | 14,1421 | 0,7071 |