Właściwości prozdrowotne kawy oraz wpływ jej spożycia na częstość występowania chorób metabolicznych i układowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne kawy oraz wpływ jej spożycia na częstość występowania chorób metabolicznych i układowych. [AUT.] MACIEJ DOBOSZ, ZUZANNA CHILIMONIUK, ALEKSANDRA CHAŁUPNIK, ALEKSANDRA BORKOWSKA. W: Żywienie jako podstawa zdrowego stylu życia [online]. Red. nauk. Agata Kobyłka i Mateusz Gortat Lublin 2020, Wydawnictwo Naukowe SMN, s. 79-90, bibliogr. poz. 43, sum, [przeglądany 22 września 2020]. Dostępny w: http://www.naukowcy.org.pl/dzialalnosc-wydawnicza/monografie/, 978-83-939764-7-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywienie jako podstawa zdrowego stylu życia [online]. Red. nauk. Agata Kobyłka i Mateusz Gortat, s. 79-90, bibliogr. poz. 43, sum.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe SMN
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/dzialalnosc-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-7-8
BPP ID: (29, 92246) wydawnictwo zwarte #92246
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 września 2020 09:23 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 września 2020 12:15 |