Efekty diety bezglutenowej u osób z chorobą Hashimoto.
Opis bibliograficzny
Efekty diety bezglutenowej u osób z chorobą Hashimoto. [AUT.] GABRIELA WIDELSKA, MAGDALENA MACIEJEWSKA-TURSKA, ALEKSANDRA DYMEK, MAŁGORZATA ŁOPATYŃSKA-MAZUREK. W: Żywienie jako podstawa zdrowego stylu życia [online]. Red. nauk. Agata Kobyłka i Mateusz Gortat Lublin 2020, Wydawnictwo Naukowe SMN, s. 148-156, bibliogr. poz. 22, sum, [przeglądany 18 września 2020]. Dostępny w: http://www.naukowcy.org.pl/dzialalnosc-wydawnicza/monografie/, 978-83-939764-7-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywienie jako podstawa zdrowego stylu życia [online]. Red. nauk. Agata Kobyłka i Mateusz Gortat, s. 148-156, bibliogr. poz. 22, sum.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe SMN
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/dzialalnosc-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-7-8.
BPP ID: (29, 92216) wydawnictwo zwarte #92216
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 18 września 2020 10:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 26 maja 2021 14:35 |