Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej. (By-products from the food industry as potential enrichment additives for extruded food.)
Opis bibliograficzny
Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej. (By-products from the food industry as potential enrichment additives for extruded food.). [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ., KAMILA KASPRZAK. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 64-68, bibliogr, [przeglądany 12 września 2019]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-2019,2019.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66392-36-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki przyrodnicze. Cz. 3 - Żywienie i żywność [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 64-68, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Sierpien-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-36-6
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (29, 90726) wydawnictwo zwarte #90726
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 12 września 2019 13:58 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 1 lipca 2024 08:39 |