Tytuł: | Cechy żywności a ryzyko nadwagi i otyłości. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Zbigniew Marzec , Agnieszka Marzec . |
Szczegóły: | Obesitologia w ujęciu interdyscyplinarnym : podręcznik. Pod red. nauk. Michała Skrzypka, s. 47-54, bibliogr. poz. 35. |
Wydawca: | Uniwersytet Medyczny w Lublinie |
ISBN: | 978-83-62606-69-6 |
BPP ID: | (29, 88561) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 88561 |
PBN UID: | 5ebff58fad49b31ccec258d2 |
Rok: | 2018 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | polski |
Typ MNiSW/MEiN: | Praca Przeglądowa |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.68 |
Punktacja wewnętrzna: | 0,00 |
Rekord utworzony: | 12 października 2018 18:35 |
Rekord zaktualizowany: | 4 lutego 2021 14:27 |
Punkty i sloty autorów
Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
---|---|---|---|
Marzec Zbigniew, dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 14,1421 | 0,7071 |
Punkty i sloty dyscyplin
Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
---|---|---|
nauki farmaceutyczne | 14,1421 | 0,7071 |