Cechy żywności a ryzyko nadwagi i otyłości.
Opis bibliograficzny
Cechy żywności a ryzyko nadwagi i otyłości. [AUT.] ZBIGNIEW MARZEC, AGNIESZKA MARZEC. W: Obesitologia w ujęciu interdyscyplinarnym : podręcznik. Pod red. nauk. Michała Skrzypka Lublin 2018, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, s. 47-54, bibliogr. poz. 35, 978-83-62606-69-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Obesitologia w ujęciu interdyscyplinarnym : podręcznik. Pod red. nauk. Michała Skrzypka, s. 47-54, bibliogr. poz. 35.
Wydawca:
Uniwersytet Medyczny w Lublinie
Rok: 2018
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff58fad49b31ccec258d2
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62606-69-6
BPP ID: (29, 88561) wydawnictwo zwarte #88561
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.68 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 12 października 2018 18:35 |
| Ostatnia aktualizacja: | 4 lutego 2021 14:27 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Marzec Zbigniew, dr hab. n. farm. | nauki farmaceutyczne | 14,1421 | 0,7071 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 14,1421 | 0,7071 |