Charakterystyka stopnia skleikowania różnych typów skrobi w zależności od warunków obróbki ciśnieniowo-termicznej.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka stopnia skleikowania różnych typów skrobi w zależności od warunków obróbki ciśnieniowo-termicznej. [AUT.] KAROL KUPRYANIUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI, TOMASZ ONISZCZUK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ., EMILIA KLIMEK, KAMILA KASPRZAK, KINGA NAKONIECZNA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy : monografia naukowa. Red. P. Maksym, Ł. Wlazło Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, s. 229-238, bibliogr, 978-83-63761-91-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy : monografia naukowa. Red. P. Maksym, Ł. Wlazło, s. 229-238, bibliogr.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-91-2
BPP ID: (29, 88275) wydawnictwo zwarte #88275
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 13 września 2018 13:02 |
| Ostatnia aktualizacja: | 9 marca 2020 10:16 |