Toksyczne oddziaływanie substancji zawartych w pożywieniu. (Toxic effects of substances in food.)
Opis bibliograficzny
Toksyczne oddziaływanie substancji zawartych w pożywieniu. (Toxic effects of substances in food.). [AUT.] SZYMON ZMORZYŃSKI, GRAŻYNA ŚWIDERSKA-KOŁACZ. W: Determinanty zdrowia. (Health determinants.) Red. nauk. Jarosław Chmielewski, Magdalena Florek-łuszczki, Monika Szpringer Warszawa 2016, Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy, s. 99-110, bibliogr. poz. 58, sum, 978-83-60312-92-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Determinanty zdrowia. (Health determinants.) Red. nauk. Jarosław Chmielewski, Magdalena Florek-łuszczki, Monika Szpringer, s. 99-110, bibliogr. poz. 58, sum.
Wydawca:
Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60312-92-6
BPP ID: (29, 86499) wydawnictwo zwarte #86499
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.83 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 11 grudnia 2017 12:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 22 marca 2019 11:52 |