Żywność funkcjonalna - dodatki substancji bioaktywnych jako wybrane modyfikacje. (Functional food in focus - bioactive substances as selected modifications of the food.)
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna - dodatki substancji bioaktywnych jako wybrane modyfikacje. (Functional food in focus - bioactive substances as selected modifications of the food.). [AUT. KORESP.] KAMILA KASPRZAK, [AUT.] PRZEMYSŁAW NIZIŃSKI. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 4. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 54-60, bibliogr. poz. 25, Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-65917-11-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauki przyrodnicze. Cz. 4. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 54-60, bibliogr. poz. 25.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-11-9
e-ISBN: 978-83-65917-12-6.
BPP ID: (29, 85765) wydawnictwo zwarte #85765
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.65 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 5 września 2017 14:19 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 grudnia 2023 08:39 |