Techniki spektroskopowe stosowane w uwierzytelnianiu żywności.
Opis bibliograficzny
Techniki spektroskopowe stosowane w uwierzytelnianiu żywności. [AUT.] E. PARFIENIUK, E[MILIA] FORNAL. W: Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. T. 1. Pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2014, Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii, s. 265-276, bibliogr. poz. 100, 978-83-939465-2-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. T. 1. Pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 265-276, bibliogr. poz. 100.
Wydawca:
Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii
Rok: 2014
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939465-2-5
BPP ID: (29, 84239) wydawnictwo zwarte #84239
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 15 grudnia 2016 12:52 |
| Ostatnia aktualizacja: | 14 kwietnia 2025 10:38 |