Stewia (Stevia rebaudiana Bertoni) - charakterystyka i właściwości. (Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) - characteristics and properties.)
Opis bibliograficzny
Stewia (Stevia rebaudiana Bertoni) - charakterystyka i właściwości. (Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) - characteristics and properties.). [AUT.] SYLWIA BILSKA*, KATARZYNA KAŁAWAJ, AGATA WÓJTOWICZ, BARBARA GIEROBA, ADRIANNA DUDEK. W: Żywność i żywienie. Red. nauk. Monika Panfil Poznań 2016, Młodzi Naukowcy, s. 77-83, bibliogr, Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-65362-85-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie. Red. nauk. Monika Panfil, s. 77-83, bibliogr.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-85-8
e-ISBN: 978-83-65362-56-8.
BPP ID: (29, 83708) wydawnictwo zwarte #83708
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.53 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 23 września 2016 12:10 |
| Ostatnia aktualizacja: | 4 czerwca 2025 13:14 |