Poziom wiedzy na temat zaburzeń odżywiania wśród studentów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie. (Level of knowledge on eating disorders among students of the Medical University of Lublin.)
Opis bibliograficzny
Poziom wiedzy na temat zaburzeń odżywiania wśród studentów Uniwersytetu Medycznego w Lublinie. (Level of knowledge on eating disorders among students of the Medical University of Lublin.). [AUT. KORESP.] NATALIA KAŹMIERCZAK, [AUT.] SYLWIA KIEŁBASA, ANTONI NIEDZIELSKI. W: Przemysł spożywczy w interdyscyplinarnym ujęciu [online]. Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg Lublin 2015, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, s. 181-193, bibliogr. sum, [przeglądany 28 września 2015]. Dostępny w: http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/db118865-9409-4159-a212-ffca5a194f40, 978-83-65272-09-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Przemysł spożywczy w interdyscyplinarnym ujęciu [online]. Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg, s. 181-193, bibliogr. sum.
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-09-6
BPP ID: (29, 81180) wydawnictwo zwarte #81180
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.55 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 28 września 2015 19:06 |
| Ostatnia aktualizacja: | 9 września 2025 12:49 |