Czy produkty zbożowe mogą być szkodliwe dla naszej skóry? - powiązania pomiędzy reakcją na gluten i zaburzeniami dermatologicznymi. (Can cereal products be harmful to our skin? - relationship between the response to gluten and dermatological disorders.)
Opis bibliograficzny
Czy produkty zbożowe mogą być szkodliwe dla naszej skóry? - powiązania pomiędzy reakcją na gluten i zaburzeniami dermatologicznymi. (Can cereal products be harmful to our skin? - relationship between the response to gluten and dermatological disorders.). [AUT.] HANNA KARAKUŁA, IZABELA DZIKOWSKA, MICHAŁ DZIKOWSKI, AGNIESZKA PELCZARSKA-JAMROGA, MICHAŁ PRÓCHNICKI. W: Dobrostan i społeczeństwo. Red. nauk. Mirosław Babiarz, Monika Szpringer Lublin 2013, NeuroCentrum, s. 121-131, bibliogr. poz. 34, sum, Zdrowie i dobrostan 4/2013, 978-83-61495-15-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Dobrostan i społeczeństwo. Red. nauk. Mirosław Babiarz, Monika Szpringer, s. 121-131, bibliogr. poz. 34, sum.
Wydawca:
NeuroCentrum
Rok: 2013
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-61495-15-4
BPP ID: (29, 72674) wydawnictwo zwarte #72674
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.75 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 5 września 2013 12:15 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |