Żywienie i produkcja żywności - przegląd najnowszych doniesień [online].
Opis bibliograficzny
Żywienie i produkcja żywności - przegląd najnowszych doniesień [online]. [RED.] BEATA BUJALSKA, JOANNA KOZŁOWSKA. Lublin 2021, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, ss. 238, [przeglądany 17 września 2021]. Dostępny w: http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/6E972EBE-5528-FF20-5A51-CE333F3B0957, 978-83-66489-97-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ss. 238.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2021
Język: polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6147e0d82467f07939087384
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66489-97-4
BPP ID: (29, 93868) wydawnictwo zwarte #93868
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekordy powiązane (1): | |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 17 września 2021 14:10 |
| Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2021 03:16 |