Znaczenie diety śródziemnomorskiej w profilaktyce chorób układu sercowo-naczyniowego. (Importance of the Mediterranean diet in prevention of cardiovascular disease.)
Opis bibliograficzny
Znaczenie diety śródziemnomorskiej w profilaktyce chorób układu sercowo-naczyniowego. (Importance of the Mediterranean diet in prevention of cardiovascular disease.). [AUT.] BARBARA DŻYGADŁO, CELINA ŁEPECKA-KLUSEK. W: O jakości życia z perspektywy człowieka zdrowego i chorego. T. 1. Red. nauk. Katarzyna Szymona-Pałkowska, Maria Gałkowska-Bachanek, Stanisława Steuden Lublin 2011, CPPP Scientific Press, s. 261-272, bibliogr. poz. 56, sum, 978-83-62493-03-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
O jakości życia z perspektywy człowieka zdrowego i chorego. T. 1. Red. nauk. Katarzyna Szymona-Pałkowska, Maria Gałkowska-Bachanek, Stanisława Steuden, s. 261-272, bibliogr. poz. 56, sum.
Wydawca:
CPPP Scientific Press
Rok: 2011
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62493-03-6
BPP ID: (29, 67264) wydawnictwo zwarte #67264
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 11 maja 2012 14:18 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |