Żelazo i mangan w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Iron and manganese in food products for infants and children.)
Opis bibliograficzny
Żelazo i mangan w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Iron and manganese in food products for infants and children.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA. Rocz. Państ. Zakł. Hig. 2004 t. 55 supl. s. 41-45, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2004 t. 55 supl, s. 41-45, bibliogr. sum.
Rok: 2004
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 32924) wydawnictwo ciągłe #32924
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 17 marca 2005 17:19 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 10:56 |