Zawartość związków aktywnych biologicznie w ekstrudowanych chrupkach z dodatkiem czosnku niedźwiedziego. (The content of biologically active compounds in extruded crisps with the addition of bear's garlic.)
Opis bibliograficzny
Zawartość związków aktywnych biologicznie w ekstrudowanych chrupkach z dodatkiem czosnku niedźwiedziego. (The content of biologically active compounds in extruded crisps with the addition of bear's garlic.). [AUT.] KAMILA KASPRZAK-DROZD*, ANNA ONISZCZUK, KAROL KUPRYANIUK, PIOTR LEWKO. W: XIX Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i Eksploatacja Maszyn Przemysłu Spożywczego „BEMS 2020”. Stare Sady, 8-11 września 2020 r s. 29-30, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i Eksploatacja Maszyn Przemysłu Spożywczego „BEMS 2020”. Stare Sady, 8-11 września 2020 r, s. 29-30, bibliogr.
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 92132) wydawnictwo zwarte #92132
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 września 2020 16:11 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 14 września 2020 16:11 |