Zawartość ołowiu w pieczywie cukierniczym i produktach ciastkarskich. (The content of lead in cake products and confectioner's bread.)
Opis bibliograficzny
Zawartość ołowiu w pieczywie cukierniczym i produktach ciastkarskich. (The content of lead in cake products and confectioner's bread.). [AUT.] ANDRZEJ KOT, STANISŁAW ZARĘBA. Żyw. Człow. Metab. 2005 R. 32 supl. 1 cz.2 s. 1089-1092, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2005 R. 32 supl. 1 cz.2, s. 1089-1092, bibliogr. sum.
Rok: 2005
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 37043) wydawnictwo ciągłe #37043
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 14 lutego 2006 13:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 15 maja 2020 07:39 |