Zawartość niektórych pierwiastków śladowych w orzechach i jadalnych nasionach. (Content of some trace elements in nuts and edible seeds.)
Opis bibliograficzny
Zawartość niektórych pierwiastków śladowych w orzechach i jadalnych nasionach. (Content of some trace elements in nuts and edible seeds.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC. Bromat. Chem. Toksykol. 1997 t. 30 nr 2 s. 125-128, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1997 t. 30 nr 2, s. 125-128, bibliogr. sum.
Rok: 1997
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 11324) wydawnictwo ciągłe #11324
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
3,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 lipca 2001 10:31 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 12:29 |