Zawartość magnezu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Magnesium content insome food products designed for infants and children nutrition.)
Opis bibliograficzny
Zawartość magnezu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. (Magnesium content insome food products designed for infants and children nutrition.). [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC. W: Zagrożenia środowiskowe. T. 1. Red. Andrzej Borzęcki Lublin 2013, Liber Duo, s. 395-406, bibliogr. poz. 44, sum, 978-83-64522-03-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Zagrożenia środowiskowe. T. 1. Red. Andrzej Borzęcki, s. 395-406, bibliogr. poz. 44, sum.
Wydawca:
Liber Duo
Rok: 2013
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64522-03-1
BPP ID: (29, 74478) wydawnictwo zwarte #74478
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.68 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 19 lutego 2014 12:22 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:03 |