Zawartość magnezu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci.
Opis bibliograficzny
Zawartość magnezu w produktach spożywczych przeznaczonych do żywienia niemowląt i dzieci. [AUT.] AGNIESZKA MARZEC, ZBIGNIEW MARZEC, STANISŁAW ZARĘBA, ANNA PRESZ. W: IX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Pierwiastki - człowiek - natura". Lublin, 27 maja 2006. [Streszcz.] s. 20.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna "Pierwiastki - człowiek - natura". Lublin, 27 maja 2006. [Streszcz.], s. 20.
Rok: 2006
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 39377) wydawnictwo zwarte #39377
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 lipca 2006 10:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |