Zastosowanie tandemowej spektrometrii mas sprzężonej z chromatografią cieczową w kontroli jakości żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie tandemowej spektrometrii mas sprzężonej z chromatografią cieczową w kontroli jakości żywności. [AUT.] E[MILIA] FORNAL, A. STACHNIUK, R. MROCZKA, A. CHRZANOWSKA, E. ZIĘBA. W: Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. Pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2012, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie. Wydział Chemii, s. 445-448, bibliogr, Toż w: LAB 2013 R. 18 nr 2, s. 6-9, 978-83-7784-086-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. Pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 445-448, bibliogr.
Wydawca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie. Wydział Chemii
Rok: 2012
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7784-086-3
BPP ID: (29, 84262) wydawnictwo zwarte #84262
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.45 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 28 grudnia 2016 11:43 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |