Zastosowanie metod LC/MS w uwierzytelnianiu ryb i mięsa.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie metod LC/MS w uwierzytelnianiu ryb i mięsa. [AUT.] E. PARFIENIUK, E[MILIA] FORNAL. W: Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. T. 1. Pod red. Zbigniewa Hubickiego Lublin 2015, Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii, s. 18-22, bibliogr. poz. 24, Toż w: LAB 2016 R. 21 nr 1, s. 26-30, 978-83-939465-5-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa. T. 1. Pod red. Zbigniewa Hubickiego, s. 18-22, bibliogr. poz. 24.
Wydawca:
Uniwersytet Marii Skłodowskiej-Curie. Wydział Chemii
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939465-5-6
BPP ID: (29, 84248) wydawnictwo zwarte #84248
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.47 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 21 grudnia 2016 14:27 |
| Ostatnia aktualizacja: | 14 kwietnia 2025 10:36 |