Zastosowanie markerów peptydowych w weryfikacji tkankowej produktów spożywczych z wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie markerów peptydowych w weryfikacji tkankowej produktów spożywczych z wieprzowiny. [AUT. KORESP.] ALICJA WIELGOSZ, [AUT.] ANNA STACHNIUK, MAGDALENA MONTOWSKA, NATALIA KASAŁKA-CZARNA, EMILIA FORNAL. W: XII Polska Konferencja Chemii Analitycznej. PoKoChA 2025 [online]. Gdańsk, 1-4 lipca 2025. [Streszcz.] s. 260, bibliogr, [przeglądany 24 lipca 2025]. Dostępny w: https://chem.pg.edu.pl/pokocha2025.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII Polska Konferencja Chemii Analitycznej. PoKoChA 2025 [online]. Gdańsk, 1-4 lipca 2025. [Streszcz.], s. 260, bibliogr.
Rok: 2025
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repositorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://chem.pg.edu.pl/pokocha2025#bpp-…
Identyfikatory
BPP ID: (29, 101058) wydawnictwo zwarte #101058
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 24 lipca 2025 09:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 24 lipca 2025 09:52 |