Zamienniki cukru w diecie. Słodziki - zalety i wady.
Opis bibliograficzny
Zamienniki cukru w diecie. Słodziki - zalety i wady. [AUT.] KATARZYNA BANACH, JUSTYNA LIBERA, PAWEŁ GLIBOWSKI. Aktual. Uniw. Przyr. w Lublinie 2017 R. 21 nr 2 s. 18-19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2017 R. 21 nr 2, s. 18-19.
Rok: 2017
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Publikacja popularnonaukowa
Identyfikatory
BPP ID: (27, 94769) wydawnictwo ciągłe #94769
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 9 listopada 2021 11:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 9 listopada 2021 12:05 |