Wpływ wybranych czynników środowiska na zawartość mikroelementów w warzywach z okolic jeziora Pisoczno (UA).
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych czynników środowiska na zawartość mikroelementów w warzywach z okolic jeziora Pisoczno (UA). [AUT.] ZENIA MICHAŁOJĆ, TERESA BACHANEK, ROMAN OGONOVSKY, ZBIGNIEW MARZEC, EWELINA KOPCIAŁ, KAROLINA PITURA, ZBIGNIEW JAROSZ, DARIUSZ SAMBORSKI, EWA WOLAŃSKA, BARBARA HENDZEL, VOLODYMYR HRYNOVETS, VOLODYMIR SZYBIŃSKI, VOLODYMIR HRYNIOH, ANNA SZABELSKA, KATARZYNA DZIDA. W: III Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Środowiskowe i rekreacyjne uwarunkowania zdrowia człowieka. Włodawa, 19.09.2015. [Streszcz.] s. 50-51.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Środowiskowe i rekreacyjne uwarunkowania zdrowia człowieka. Włodawa, 19.09.2015. [Streszcz.], s. 50-51.
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 81155) wydawnictwo zwarte #81155
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 września 2015 09:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |