Wpływ surowych i ekstrudowanych nasion lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus L.)w mieszankach paszowych dla świnek morskich na wybrane parametry i składniki mineralne krwi (Influence of rought or extruded flat pea seeds (Lathyrus sativus L.) and finishing guinea pigs diets on some parameters and minerals content blood in serum)
Opis bibliograficzny
Wpływ surowych i ekstrudowanych nasion lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus L.)w mieszankach paszowych dla świnek morskich na wybrane parametry i składniki mineralne krwi (Influence of rought or extruded flat pea seeds (Lathyrus sativus L.) and finishing guinea pigs diets on some parameters and minerals content blood in serum). [AUT.] A[NNA] CZECH, J[ERZY] TRUCHLINSKI, I[WONA] SEMBRATOWICZ, S[TANISŁAWA] SZYMONIK-LESIUK. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa n.t. Strączkowe rośliny białkowe. III. Soczewica i lędźwian. Lublin, 4 grudnia 1998 [b. pag.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolska Konferencja Naukowa n.t. Strączkowe rośliny białkowe. III. Soczewica i lędźwian. Lublin, 4 grudnia 1998, [b. pag.]
Rok: 1998
Język: polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 14959) wydawnictwo zwarte #14959
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 16 sierpnia 2001 11:00 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |