Wpływ produktów spożywczych na biodostępność wapnia i magnezu zawartych w suplementach diety w warunkach symulowanego trawienia in vitro.
Opis bibliograficzny
Wpływ produktów spożywczych na biodostępność wapnia i magnezu zawartych w suplementach diety w warunkach symulowanego trawienia in vitro. [AUT.] Z[BIGNIEW] MARZEC, A[GNIESZKA] SZALAST-PIETRZAK, L[UCYNA] WYSZOGRODZKA-KOMA, R[EGINA] KASPEREK, A. FRĄK. W: XXIV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Bezpieczna żywność i racjonalne żywienie podstawą zdrowia człowieka. Wrocław, 17-18 wrzesień 2015. Streszcz s. 31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Bezpieczna żywność i racjonalne żywienie podstawą zdrowia człowieka. Wrocław, 17-18 wrzesień 2015. Streszcz, s. 31.
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 81157) wydawnictwo zwarte #81157
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 25 września 2015 09:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:02 |