Wpływ odżywiania na kształtowanie się stężenia mleczanu u biegaczy w czasie treningu interwałowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ odżywiania na kształtowanie się stężenia mleczanu u biegaczy w czasie treningu interwałowego. [AUT.] MICHAŁ GINSZT, PIOTR GAWDA, APOLINARY GINSZT. W: IV Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Lubelskie Dni Promujące Zdrowie : „Nadwaga i otyłość. Trening zdrowia”. Lublin, 1-2 czerwca 2016. [Streszcz.] s. 53.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Konferencja Naukowo-Szkoleniowa : Lubelskie Dni Promujące Zdrowie : „Nadwaga i otyłość. Trening zdrowia”. Lublin, 1-2 czerwca 2016. [Streszcz.], s. 53.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 84715) wydawnictwo zwarte #84715
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 marca 2017 10:50 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:01 |