Wpływ metodyki na wyniki oznaczeń zawartości ołowiu w produktach spożywczych. (The effect of the applied procedure on the results of lead determination in food products.)
Opis bibliograficzny
Wpływ metodyki na wyniki oznaczeń zawartości ołowiu w produktach spożywczych. (The effect of the applied procedure on the results of lead determination in food products.). [AUT.] ROMUALD BULIŃSKI, ZBIGNIEW MARZEC. Ann. UMCS Sect. DDD 1988 vol. 1 s. 43-48, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 1988 vol. 1, s. 43-48, bibliogr. sum.
Rok: 1988
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 19614) wydawnictwo ciągłe #19614
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2002 16:45 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:31 |