Wpływ kadmu na zawartość magnezu w sałacie. (Influence of cadmium on the content of magnesium in lettuce.)
Opis bibliograficzny
Wpływ kadmu na zawartość magnezu w sałacie. (Influence of cadmium on the content of magnesium in lettuce.). [AUT.] ANDRZEJ KOT. Biul. Magnezol. 1999 t. 4 nr 1 s. 100-103, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Magnezologiczny 1999 t. 4 nr 1, s. 100-103, bibliogr., sum.
Rok: 1999
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 11037) wydawnictwo ciągłe #11037
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 23 lutego 2001 12:09 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:54 |