Wpływ ilości spożywanych posiłków na wartość wskaźnika BMI. (Influence amount of food meals for BMI.)
Opis bibliograficzny
Wpływ ilości spożywanych posiłków na wartość wskaźnika BMI. (Influence amount of food meals for BMI.). [AUT.] DOROTA NALEPA, DOROTA WEBER, RENATA ROGALA, MARIANNA CHARZYŃSKA-GULA. J. Educ. Health Sport [online] 2016 vol. 6 nr 3 s. 48-61, bibliogr. sum, [przeglądany 15 kwietnia 2016]. Dostępny w: http://www.ojs.ukw.edu.pl/index.php/johs/article/view/3400/pdf. DOI: 10.5281/zenodo.47438
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Education, Health and Sport [online] 2016 vol. 6 nr 3, s. 48-61, bibliogr. sum.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repositorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.5281/zenodo.47438
Strona WWW
http://www.ojs.ukw.edu.pl/index.php/joh…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 82331) wydawnictwo ciągłe #82331
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2016 16:49 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 04:55 |