Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej. (Antioxidant properies of selected plant materials depending on storage temperature and the use of high temperature termination treatment.)

Opis bibliograficzny

Właściwości antyoksydacyjne wybranych surowców roślinnych w zależności od temperatury przechowywania oraz zastosowania obróbki wysokotemperaturowej. (Antioxidant properies of selected plant materials depending on storage temperature and the use of high temperature termination treatment.). [AUT.] EWA HABZA-KOWALSKA, LAURA DZIKI. W: Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 54-60, bibliogr. sum, [przeglądany 28 września 2020]. Dostępny w: http://www.mlodzinaukowcy.com/Wrzesien-2020,2481.html. Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce, 978-83-66743-11-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie [online]. Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 54-60, bibliogr. sum.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66743-11-3.
e-ISBN: 978-83-66743-10-6.
BPP ID: (29, 92333) wydawnictwo zwarte #92333

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 września 2020 15:04
Ostatnia aktualizacja:28 czerwca 2024 16:59

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się