Warzywa, owoce i zioła źródłem witamin. Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach. Cz. 1.
Opis bibliograficzny
Warzywa, owoce i zioła źródłem witamin. Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach. Cz. 1. [AUT.] SYBILLA ZAJDEL. Lek w Pol. 2007 vol. 17 nr 11 s. 53-66, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Lek w Polsce 2007 vol. 17 nr 11, s. 53-66, bibliogr. sum.
Rok: 2007
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
BPP ID: (27, 47171) wydawnictwo ciągłe #47171
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 10 stycznia 2008 10:20 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |