Variations in phenolic content, antioxidant capacity and percentage content of flavonoids within the horse chestnut fruit maturation process.
Opis bibliograficzny
Variations in phenolic content, antioxidant capacity and percentage content of flavonoids within the horse chestnut fruit maturation process. [AUT.] B. KĘDZIERSKI, W[IRGINIA] KUKUŁA-KOCH, K[AZIMIERZ] GŁOWNIAK. W: 10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr s. 114, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of analytical methods for the development of natural products. Lublin, June 6-9, 2016. Abstr, s. 114, bibliogr.
Rok: 2016
Język: angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 83310) wydawnictwo zwarte #83310
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 lipca 2016 14:24 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:06 |