Valorization of legume by-products in functional formulations: phytochemicals and their simulated gastrointestinal fate.
Opis bibliograficzny
Valorization of legume by-products in functional formulations: phytochemicals and their simulated gastrointestinal fate. [AUT.] GÜLAY ÖZKAN, MUSTAFA TAHSIN YILMAZ, ELWIRA SIENIAWSKA, BENITA HRYĆ, MEHMET ÇAĞLAR TÜLBEK, [AUT. KORESP.] ESRA CAPANOGLU. Sustain. Food Technol. [online] 2025 s. 1-14, bibliogr. poz. 75, [przeglądany 11 października 2025]. Dostępny w: https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2025/fb/d5fb00273g. DOI: 10.1039/D5FB00273G
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sustainable Food Technology [online] 2025, s. 1-14, bibliogr. poz. 75.
Rok: 2025
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.1039/D5FB00273G
Strona WWW
https://pubs.rsc.org/en/content/article…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 103520) wydawnictwo ciągłe #103520
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,300
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 22 października 2025 13:37 |
| Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2025 13:56 |