Triterpenoid components from oak heartwood (Quercus robur) and their potential health benefits.
Opis bibliograficzny
Triterpenoid components from oak heartwood (Quercus robur) and their potential health benefits. [AUT. KORESP.] ANDY J. PÉREZ, [AUT.] ŁUKASZ PECIO, MARIUSZ KOWALCZYK, RENATA KONTEK, GABRIELA GAJEK, LIDIJA STOPINSEK, IVAN MIRT, WIESŁAW OLESZEK, ANNA STOCHMAL. J. Agric. Food Chem. 2017 vol. 65 nr 23 s. 4611-4623, bibliogr. poz. 26. DOI: 10.1021/acs.jafc.7b01396
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2017 vol. 65 nr 23, s. 4611-4623, bibliogr. poz. 26.
Rok: 2017
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5e7178e046e0fb0001cf0588
DOI
10.1021/acs.jafc.7b01396
PubMed
28535679
Strona WWW
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.ja…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 92894) wydawnictwo ciągłe #92894
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,412
Impact Factor
14
Cytowania
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Scopus • Web of Science |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 3 grudnia 2020 11:18 |
| Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2023 02:56 |