The influence of nutrition on the development of atherosclerosis. (Wpływ sposobu żywienia na występowanie miażdżycy.)
Opis bibliograficzny
The influence of nutrition on the development of atherosclerosis. (Wpływ sposobu żywienia na występowanie miażdżycy.). [AUT.] AGNIESZKA SOBOLEWSKA, MAŁGORZATA SZTANKE, KAZIMIERZ PASTERNAK. Ann. UMCS Sect. D 2008 vol. 63 nr 1 s. 208-214, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio D: Medicina 2008 vol. 63 nr 1, s. 208-214, bibliogr. streszcz.
Rok: 2008
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://versita.metapress.com/content/93…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 51578) wydawnictwo ciągłe #51578
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 listopada 2008 14:30 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2018 16:04 |