The influence of ethanol and different free radical scavengers on the lipid peroxidation process and antioxidant status in the rats' gastric mucosa. (Wpływ alkoholu etylowego oraz zmiataczy wolnych rodników na proces peroksydacji lipidów oraz wydolność antyoksydacyjną błony śluzowej żołądka szczurów.)
Opis bibliograficzny
The influence of ethanol and different free radical scavengers on the lipid peroxidation process and antioxidant status in the rats' gastric mucosa. (Wpływ alkoholu etylowego oraz zmiataczy wolnych rodników na proces peroksydacji lipidów oraz wydolność antyoksydacyjną błony śluzowej żołądka szczurów.). [AUT.] KRZYSZTOF LUTNICKI, EWA SZPRINGER, KRYSTYNA CZERNY. Ann. UMCS Sect. D 1999 vol. 54 s. 151-161, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio D: Medicina 1999 vol. 54, s. 151-161, bibliogr.
Rok: 1999
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 11793) wydawnictwo ciągłe #11793
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 22 lutego 2001 12:52 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:52 |