The fresh extracts of Allium species as potential in vitro agents against planktonic and adherent cells of Candida spp. (Świeże ekstrakty gatunków czosnku jako potencjalne czynniki przeciwko planktoidalnym i adherentnym komórkom Candida spp. w warunkach in vitro.)
Opis bibliograficzny
The fresh extracts of Allium species as potential in vitro agents against planktonic and adherent cells of Candida spp. (Świeże ekstrakty gatunków czosnku jako potencjalne czynniki przeciwko planktoidalnym i adherentnym komórkom Candida spp. w warunkach in vitro.). [AUT.] BEATA CHUDZIK, ANNA MALM, BARBARA RAJTAR, SYLWIA KOŁODZIEJ, MAŁGORZATA A. POLZ-DACEWICZ. Ann. UMCS Sect. DDD 2010 vol. 23 nr 1 s. 73-78, bibliogr. streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio DDD: Pharmacia 2010 vol. 23 nr 1, s. 73-78, bibliogr. streszcz.
Rok: 2010
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 62359) wydawnictwo ciągłe #62359
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 8 lutego 2011 18:13 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 4 stycznia 2024 09:12 |