The effect of sage (Salvia officinalis L.) extracts given in the second period of fattening on fattening results and pig meat quality.
Opis bibliograficzny
The effect of sage (Salvia officinalis L.) extracts given in the second period of fattening on fattening results and pig meat quality. [AUT.] EWA HANCZAKOWSKA, TADEUSZ WOLSKI, JERZY URBAŃCZYK. Ann. Anim. Sci. 2003 t. 30 suppl. 2 s. 103-106, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2003 t. 30 suppl. 2, s. 103-106, bibliogr.
Rok: 2003
Język: angielski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 28064) wydawnictwo ciągłe #28064
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 29 marca 2004 12:16 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 13 maja 2020 08:07 |