The content and composition of essential oil obtained from two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill./Pers.).
Opis bibliograficzny
The content and composition of essential oil obtained from two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill./Pers.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH, TADEUSZ WOLSKI. W: 4th International Symposium on Chromatography of Natural Products: The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin - Kazimierz Dolny, June 14-17, 2004. Abstr s. 164, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th International Symposium on Chromatography of Natural Products: The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin - Kazimierz Dolny, June 14-17, 2004. Abstr, s. 164, bibliogr.
Rok: 2004
Język: angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
BPP ID: (29, 37260) wydawnictwo zwarte #37260
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 20 lutego 2006 12:32 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |