The content and chemical composition of the essential oil present in the storage roots of four cultivars of parsnip (Pastinaca sativa L.).
Opis bibliograficzny
The content and chemical composition of the essential oil present in the storage roots of four cultivars of parsnip (Pastinaca sativa L.). [AUT.] T[ADEUSZ] WOLSKI, J. DYDUCH. Umbelliferae Improv. Newsl. 1999 vol. 9 s. 17-19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Umbelliferae Improvement Newsletter 1999 vol. 9, s. 17-19
Rok: 1999
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 13527) wydawnictwo ciągłe #13527
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 6 kwietnia 2001 11:04 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2021 11:58 |