Techniki tworzenia chromatograficznego odcisku palca (ang. fingerprinting) w analizie ekstraktów roślinnych.
Opis bibliograficzny
Techniki tworzenia chromatograficznego odcisku palca (ang. fingerprinting) w analizie ekstraktów roślinnych. [AUT.] ŁUKASZ CIEŚLA. W: Nowoczesna chromatografia cieczowa - wybrane zagadnienia. Red. Ryszard Kocjan, Ireneusz Sowa Lublin 2013, System-Graf, s. 103-115, bibliogr, 978-83-62132-40-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nowoczesna chromatografia cieczowa - wybrane zagadnienia. Red. Ryszard Kocjan, Ireneusz Sowa, s. 103-115, bibliogr.
Wydawca:
System-Graf
Rok: 2013
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62132-40-9
BPP ID: (29, 74723) wydawnictwo zwarte #74723
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 28 lutego 2014 17:40 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:07 |