Techniki ekstrakcyjne stosowane w oznaczaniu pozostałości pestycydów w żywności metodą LC-MS.
Opis bibliograficzny
Techniki ekstrakcyjne stosowane w oznaczaniu pozostałości pestycydów w żywności metodą LC-MS. [AUT. KORESP.] ANNA M. STACHNIUK, [AUT.] EMILIA FORNAL. Żywność 2016 nr 2 s. 5-18, bibliogr. poz. 30, sum. DOI: 10.15193/zntj/2016/105/111
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność : Nauka Technologia Jakość 2016 nr 2, s. 5-18, bibliogr. poz. 30, sum.
Rok: 2016
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
PBN
5e7162c346e0fb0001cc10fb
DOI
10.15193/zntj/2016/105/111
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/magazine-ar…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 83798) wydawnictwo ciągłe #83798
Metryki
13,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 28 listopada 2016 13:43 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 22 kwietnia 2023 10:38 |