Stan zdrowia pracowników zakładów mleczarskich w aspekcie uwarunkowań mikroklimatycznych środowiska pracy (Health state of dairy workers with respect to microclimate conditions of the working place)
Opis bibliograficzny
Stan zdrowia pracowników zakładów mleczarskich w aspekcie uwarunkowań mikroklimatycznych środowiska pracy (Health state of dairy workers with respect to microclimate conditions of the working place). [AUT.] MARIA KRAWCZYK, MIROSŁAW JAROSZ, MARIA MISZCZAK, JERZY ZAGÓRSKI. Med. Wiej. 1991 t. 26 nr 4 s. 292-297, bibliogr. rez. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Wiejska 1991 t. 26 nr 4, s. 292-297, bibliogr. rez. sum.
Rok: 1991
Język: polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Identyfikatory
BPP ID: (27, 34306) wydawnictwo ciągłe #34306
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
1,00
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 19 maja 2005 15:36 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:58 |