Stability of aspartame in the soft drinks: identification of the novel phototransformation products and their toxicity evaluation.
Opis bibliograficzny
Stability of aspartame in the soft drinks: identification of the novel phototransformation products and their toxicity evaluation. [AUT.] JAKUB TRAWIŃSKI, [AUT. KORESP.] ROBERT SKIBIŃSKI. Food Res. Int. [online] 2023 vol. 173 [art. nr] 113365, s. 1-13, bibliogr. poz. 51, [przeglądany 18 sierpnia 2023]. Dostępny w: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963996923009109. DOI: 10.1016/j.foodres.2023.113365
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food Research International [online] 2023 vol. 173, [art. nr] 113365, s. 1-13, bibliogr. poz. 51.
Rok: 2023
Język: angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopiśmie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
67373d6dfdbe832d85afaf01
DOI
10.1016/j.foodres.2023.113365
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (27, 98671) wydawnictwo ciągłe #98671
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
7,000
Impact Factor
Q1
SCOPUS
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Zewnętrzna baza danych: | • Web of Science • Scopus |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 18 sierpnia 2023 10:48 |
| Ostatnia aktualizacja: | 31 lipca 2025 09:02 |
Punkty i sloty autorów
| Autor | Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|---|
| Skibiński Robert, prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
| Trawiński Jakub, dr n. med. i n. o zdr. | nauki farmaceutyczne | 70,0000 | 0,5000 |
Punkty i sloty dyscyplin
| Dyscyplina | PkD / PkDAut | Slot |
|---|---|---|
| nauki farmaceutyczne | 140,0000 | 1,0000 |