Sposób odżywiania się jako czynnik ryzyka powstania miażdżycy. (Nutrition as a risk factor for atherosclerosis.)
Opis bibliograficzny
Sposób odżywiania się jako czynnik ryzyka powstania miażdżycy. (Nutrition as a risk factor for atherosclerosis.). [AUT.] ANNA ŚLIFIRCZYK, KRZYSZTOF TUROWSKI. Ann. UMCS Sect. D 2007 vol. 62 suppl. 18 nr 7 s. 282-284, bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio D: Medicina 2007 vol. 62 suppl. 18 nr 7, s. 282-284, bibliogr. sum.
Rok: 2007
Język: polski
Charakter formalny: Publikacja w suplemencie
Typ MNiSW/MEiN: Praca Oryginalna
Identyfikatory
BPP ID: (27, 46495) wydawnictwo ciągłe #46495
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 października 2007 18:53 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 22:48 |