Spirulina - historia, skład i właściwości prozdrowotne. (Spirulina - history, composition and health promoting properties.)
Opis bibliograficzny
Spirulina - historia, skład i właściwości prozdrowotne. (Spirulina - history, composition and health promoting properties.). [AUT.] ARKADIUSZ CZERWONKA, ANNA WAWRUSZAK, KAROLINA OKŁA. W: Wybrane substancje: znaczenie dla organizmu oraz możliwe zastosowania. Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg Lublin 2015, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, s. 121-131, bibliogr. poz. 46, sum, 978-83-65272-02-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Wybrane substancje: znaczenie dla organizmu oraz możliwe zastosowania. Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg, s. 121-131, bibliogr. poz. 46, sum.
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2015
Język: polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: Praca Przeglądowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-02-7
BPP ID: (29, 80908) wydawnictwo zwarte #80908
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
0
Punktacja wewnętrzna
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 2 września 2015 11:19 |
| Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2018 23:05 |